Vliegen met uw huisdier...

...Laat u helpen door de expert!

U gaat met uw huisdier op reis, vakantie, emigreren of remigreren binnen Europa of een ander continent?

Flying Dutch Pets is dé aangewezen deskundige op het gebied van luchtvervoer voor huisdieren waaronder honden, katten, konijnen, cavia’s. Ik neem alle zorg en ingewikkelde procedures voor u uit handen. Uw geliefde huisdier komt veilig en zo snel mogelijk op de plaats van bestemming.  

Als reisagent, met een lange ervaring op het gebied van logistieke dienstverlening van huisdieren, kan ik u met elke stap begeleiden en adviseren. Er zijn meerdere mogelijkheden; uw huisdier gaat mee in de cabine (als extra bagage) of wordt vervoert als zijnde luchtvracht.

Is uw huisdier in goede conditie? Voldoet uw hond of kat aan de vereisten van de luchtvaartmaatschappij? Wat zijn de regels voor vervoer per vliegtuig? Welke reis kennels zijn geschikt? Het regelen van gezondheidsverklaringen, tussenstops, import eisen in het land van bestemming. Er komt veel bij kijken. Daarom biedt Flying Dutch Pets een gevarieerd servicepakket in diverse prijsklassen wat past bij de wensen van elke klant en dier. Het aanvragen van een offerte voor uw huisdier is vrijblijvend en geheel kosteloos. 

Heeft u een hond of kat geadopteerd uit het buitenland en wilt deze laten invliegen, ook dit is mogelijk. 

U wilt uw huisdier niet vanuit of naar Nederland exporteren, maar van en naar andere bestemming. Ook dit kan Flying Dutch Pets voor u organiseren. 

Het welzijn van uw huisdier staat altijd voorop, daarom zal Flying Dutch Pets de beste adviezen geven, de snelste luchtvaart aansluitingen regelen en u een hoop werk uit handen nemen zodat u met uw hele gezin en huisdier(en) volop kunt genieten op uw nieuwe bestemming.

De website van Flying Dutch Pets is opgezet in duidelijke en simpele stappen zodat u een makkelijk overzicht krijgt van de emigratieprocedure. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op, ik sta u graag te woord!