Heeft u gebruik gemaakt van de diensten van Flying Dutch Pets? Deel hieronder uw ervaringen. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening te verbeteren en u helpt andere mensen die op het punt staan op reis te gaan met hun huisdier.

Alvast bedankt!

6 Responses

 1. K. Pijnenburg
  | Beantwoorden

  Kees Pijnenburg heeft Flying Dutch Pets beoordeeld — 5 sterren – 5 november 2017
  Na het bereiken van mijn pensioen leeftijd besloten om naar Kenia te verhuizen om samen te zijn met mijn Keniaanse vriendin. Ik ben de trotse eigenaar van 2 geadopteerde Spaanse Galgo`’s en 1 whippet. Natuurlijk gaan ze met mij mee maar Kenia is geen eenvoudig land op dat gebied. Hiervoor moet je een gespecialiseerde agent inschakelen om dit voor elkaar te krijgen. Na enig zoeken uitgekomen bij Flying Dutch Pets en contact opgenomen. Mijn vragen op dat gebied werden meteen beantwoord. Besloten om met Chantal verder te gaan omdat ze de immigratie van mijn honden tot in de puntjes kon verzorgen. En dit heeft ze ook volledig waargemaakt. Kenia is niet het gemakkelijkste land voor zoiets. O.a. de vlucht een week voor mijn hondjes moeten uitstellen ivm de politieke onrust terwijl ik al in Kenia was. Dit prima geregeld door Chantal met onderdak in een prima pension en toen de vlucht een week later vertrok halverwege weer teruggekeerd ivm technische problemen met het vliegtuig. Toen eindelijk de dag kwam dat alles weer OK was berichtje gekregen dat ze onderweg waren en thuis in Kenia door de agent zouden worden afgeleverd. Half elf s’morgens werden de hondjes keurig en prima verzorgd afgeleverd bij mij thuis. Chantal heel veel dank voor je uitstekende vakmanschap en begeleiding.
  Ook veel dank aan de Keniaanse agent hier.
  Zonder je hulp was dit nooit gelukt. Inmiddels zijn ze al aardig gewend en genieten van de prachtige Afrikaanse natuur waar ze heerlijk kunnen rennen.
  Chantal nogmaals heel veel dank voor de uitstekende deur tot deur service.
  Zonder je hulp was dit nooit gelukt.

 2. S. Gaethofs
  | Beantwoorden

  Sarina Gaethofs heeft Flying Dutch Pets beoordeeld — 5 sterren – 19 maart 2018
  Wij wilden onze allerliefste hond Boris graag meenemen naar Indonesië. Maar hoe begin je hieraan, waar moet je om denken, welke documenten heb je nodig?
  Na heel wat online onderzoek en vele telefoontjes kwamen we in contact met Chantal. Haar expertise, vriendelijkheid en enthousiasme zorgde ervoor dat wij met gerust hart alles omtrent de reis van Boris in haar vertrouwde handen konden neerleggen en wij ons konden richten op de rest van de voorbereidingen.
  Geen enkele vraag is te gek. Goede snelle communicatie! In 1 woord TOP! Een echte aanrader.

  Vanochtend was het dan zover. Boris werd opgehaald.
  Chantal wij willen je bedanken voor de rust die je ons geeft en de leuke manier waarop je met Boris omgaat.

 3. M. Stelwagen
  | Beantwoorden

  Miranda Stelwagen heeft Flying Dutch Pets beoordeeld — 5 sterren – 27 april 2018
  Chantal is professioneel, heeft enorm veel kennis op dit gebied, geeft een geweldige begeleiding van a tot z en heel belangrijk, de personal touch en ultieme betrokkenheid bij het hele proces. Kortom een absolute aanrader! Many thanks!

 4. Annemarie Janssen
  | Beantwoorden

  Chantal van flying Dutch Pets is betrokken en kundig. Wij zijn verhuisd van Panama naar Nederland en Chantal heeft ons super geholpen met de verhuizing van ons konijn!
  Konijnen worden niet heel vaak per vlucht vervoerd en de regelgeving met name in Panama was nogal onduidelijk en moeilijk vindbaar.
  Dankzij de hulp van Flying Pets kan Snuffie nu heerlijk genieten van het Hollandse gras.
  Bedankt Chantal!

 5. Alieda
  | Beantwoorden

  Fantastisch hoe Chantal betrokken is bij het verhuizen van huisdieren. Had er een hard hoofd in maar alles tot in de puntjes verzorgd, ze gaat geen enkele uitdaging uit de weg en blijft bij de hond totdat alles goed geregeld is. Topper!

  • admin
   | Beantwoorden

   Beste Alie, ontzettend bedankt voor jou hulp met Yuki en alle mooie foto’s.
   Groetjes
   Chantal – Flying Dutch Pets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *