Happy Travelers

Geplaatst in: Geen categorie 14

Happy Travelers

Is uw huisdier een Happy Traveler van Flying Dutch Pets? Deel hieronder uw ervaringen.

Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening te verbeteren en u helpt andere mensen die op het punt staan op reis te gaan met hun huisdier.

Of plaats wat sterren op Facebook en Google

Zie de leukste foto's op Instagram flying_dutch_pets & keep in touch via LinkedIn zodat je ons en andere happy travelers kunnen volgen.

Alvast bedankt - Team Flying Dutch Pets

flying dutch pets

14 Responses

 1. Ruben & Paula
  | Beantwoorden

  Moving our beloved cat from Amsterdam to Sydney was quite a stressful operation that requires a lot of organization and coordination. We were looking for a reliable company that could guide us through this. We ended up having some bad initial experiences with another company we contacted. They gave us incorrect advice and weren’t really listening to our concerns. In short, they were making it even more stressful.

  We were very relieved to have found Chantal, who has been taking such great care in walking us through the whole process and giving us a lot of comforts that our cat was in safe hands.

  She has a great attention to detail and organizational skills and pro-actively took care of all the planning and arrangements that needed to be done.

  This was exactly what we were looking for, someone with all the expertise and knowledge relieving us of all the worries and stress that come with moving our beloved cat.

  Now he is in Australia with us and we are extremely happy and our cat is too.

 2. Kees Pijnenburg
  | Beantwoorden

  Na het bereiken van mijn pensioen leeftijd besloten om naar Kenia te verhuizen om samen te zijn met mijn Keniaanse vriendin. Ik ben de trotse eigenaar van 2 geadopteerde Spaanse Galgo`’s en 1 whippet. Natuurlijk gaan ze met mij mee maar Kenia is geen eenvoudig land op dat gebied. Hiervoor moet je een gespecialiseerde agent inschakelen om dit voor elkaar te krijgen. Na enig zoeken uitgekomen bij Flying Dutch Pets en contact opgenomen. Mijn vragen op dat gebied werden meteen beantwoord. Besloten om met Chantal verder te gaan omdat ze de immigratie van mijn honden tot in de puntjes kon verzorgen. En dit heeft ze ook volledig waargemaakt. Kenia is niet het gemakkelijkste land voor zoiets. O.a. de vlucht een week voor mijn hondjes moeten uitstellen ivm de politieke onrust terwijl ik al in Kenia was. Dit prima geregeld door Chantal met onderdak in een prima pension en toen de vlucht een week later vertrok halverwege weer teruggekeerd ivm technische problemen met het vliegtuig. Toen eindelijk de dag kwam dat alles weer OK was berichtje gekregen dat ze onderweg waren en thuis in Kenia door de agent zouden worden afgeleverd. Half elf s’morgens werden de hondjes keurig en prima verzorgd afgeleverd bij mij thuis. Chantal heel veel dank voor je uitstekende vakmanschap en begeleiding.
  Ook veel dank aan de Keniaanse agent hier.
  Zonder je hulp was dit nooit gelukt. Inmiddels zijn ze al aardig gewend en genieten van de prachtige Afrikaanse natuur waar ze heerlijk kunnen rennen.
  Chantal nogmaals heel veel dank voor de uitstekende deur tot deur service.
  Zonder je hulp was dit nooit gelukt.
  Groeten Kees.

 3. Björn Thans
  | Beantwoorden

  Nadat we besloten hadden te emigreren naar de VS, was al snel de vraag “hoe moet dat met de konijntjes?”
  Een korte blik online leerde dat er veel bij komt kijken qua inklaring bij de Douane overzee, het regelen van de vlucht en zorgen dat ook daarvoor de juiste papieren zijn ingevuld, kortom het moet in 1x goed zijn..

  Gelukkig kwamen we de website van Flying Dutch Pets tegen, en bleek het mogelijk dat zij alle zorgen omtrent de papierwinkel uit handen kunnen nemen.

  Het contact met Chantal en Frederique was heel warm en we kregen dan ook meteen het gevoel dat zij echt om de dieren geven, en niet een kil bedrijf zijn dat je huisdier(en) als een item ziet, maar met liefde behandelt.

  Nadat onze 2 konijntjes hun gezondheids certificaat hadden gekregen, verstrekt door Flying Dutch Pets, en zij fit verklaard waren was het tijd om voor te bereiden op de reis.

  Omdat een konijn een schrikdier is, was ik ontzettend nerveus hoe ze de vlucht zouden doorkomen.. gelukkig wist Chantal mijn gedachten daaromtrent te kalmeren en legde uit hoe het geheel verlopen zou van vertrek tot in het dieren hotel en wie de agent ter plaatse zou zijn en dat deze ook het welzijn van de dieren op de eerste plaats heeft.

  De agent ter plaatste heeft de dieren liefdevol opgehaald en ze ingeklaard en omdat ik niet zelf kon vlidgen tot de volgende dag, had ik Chantal gevraagd of ze een dieren hotel kon regelen. Een telefoontje van haaar naar de agent ter plaatse en ik kreeg te horen dat ze niet naar zomaar een adres zouden gaan, maar een goed aangeschreven adres waar de plaatselijke agent vaker dieren brengt en/of ophaalt.. wederom een geruststelling.

  De konijntjes hebben de vlucht uitstekend doorstaan en de agent was zo aardig een foto te nemen van ze bij aankomst op de luchthaven, en in het dieren hotel en dankzij alle zorg zagen ze eruit zoals bij vertrek: kwiek en comfortabel 🙂

  Ik kan Flying Dutch Pets dan ook ten zeerste aanraden, en een speciaal dankwoord voor Chantal en Frederique, die zich met zorg inzetten voor alles en die altijd bereikbaar zijn mocht je met vragen zitten.

  De konijntjes zijn inmiddels helemaal gewend hier, en
  vanuit een zonnig Oklahoma, namens mijn verloofde Tiffany de konijntjes Daku en Hikari en mijzelf, Heel hartelijk dank voor alles! Zonder Flying Dutch Pets zou ik niet weten wat ik had moeten doen.

  • admin
   | Beantwoorden

   Dankjewel Bjorn voor je review, mooie woorden en de fijne samenwerking.
   Wij wensen jullie heel veel plezier in de US.
   Heel graag gedaan :–)

   Groetjes Fréderique & Chantal

 4. Moira en Martijn
  | Beantwoorden

  Na 15 jaar op avontuur te zijn geweest in Sydney, is ons gezin kortgeleden terug naar Nederland verhuisd. Voor de inklaring van onze honden bij de Nederlandse douane namen we contact op met Chantal. Toen de medewerker (Bibi) van het bedrijf die in Sydney de vlucht voor ons had geregeld (Dogtainers) hoorde dat ze met Chantal zou samenwerken was ze heel blij omdat ze in een andere capaciteit al eerder met veel plezier had samengewerkt met Chantal. Na een aantal keer heen en weer ge-emailed te hebben snapten we het helemaal. Flying Dutch Pets was ten alle tijden accuraat, prompt, deskundig en vriendelijk in hun communicatie. We waren blij om onze honden te kunnen knuffelen nadat ze thuis gebracht waren. Voor een volgende reis zullen we graag weer met Flying Dutch Pets in zee gaan. We raden het bedrijf ten zeerste aan!

  • admin
   | Beantwoorden

   Beste Moira,
   Dank voor de mooie referentie. We zijn blij dat de hondjes weer thuis zijn bij jullie 🙂
   Het allerbeste gewenst
   team Flying Dutch Pets

 5. Clinton Wyngard
  | Beantwoorden

  My wife and I where relocating back to Australia and we had struggled to find a relocation company that gave us comfort that our little cat would be cared for throughout the long journey from the Netherlands to Melbourne.

  Chantal and her team at flying Dutch pets where fantastic, they put our minds at ease, handle every step of the process with professionalism and allowed us to worry about other aspects of the move knowing our cat was in safe hands.

  Our cat arrived safe and sound in Melbourne on the 7th of Nov without any hiccups from paperwork etc.

  Thank you to the team at flying Dutch pets ! I can’t recommend them enough.

  • admin
   | Beantwoorden

   Dear Clinton,

   It was a pleasure working with you and we wish you all the best in Ozzy
   Thank you for your kind words:-)

 6. Simon
  | Beantwoorden

  Great service from Flying Dutch Pets to help us get both our English Springer Spaniels, Izzy and Ike, from the Netherlands to Portland. The team made the daunting prospect of sending our dogs on such a long journey more bearable and put our minds at rest. They made everything very clear and made sure we had all the right paperwork. Communication was superb. Highly recommended and we would use again should we need to.

  • admin
   | Beantwoorden

   Dear Simon,
   It was such a pleasure working with you & getting Izzy & Ike re-united with your family in Portland.
   Thank you so much for taking the time to send us your reference.
   All the best
   Team Flying Dutch Pets

 7. Hans en Anita Ramakers
  | Beantwoorden

  Beste Daphne , Chantal en alle medewerkers van Flying Dutch Pets,
  Hierbij willen wij jullie ontzettend bedanken voor de goede en lieve zorgen voor onze 3 meiden tijdens hun reis naar Alicante !
  Ondanks enig tegenslag zijn ze fantastisch verzorgd en begeleid door Daphne , Jackie, Tess en Roos hebben zelfs bij haar mogen slapen op de bank.
  We zijn de hele reis op de hoogte gehouden door Daphne en Chantal wat wij erg fijn vonden.
  Nogmaals bedankt voor alles en misschien tot ziens !

  Lieve groetjes van Hans en Anita Ramakers, dikke knuffel van Jackie, Tess en Roos.

  • admin
   | Beantwoorden

   Beste Hans & Anita,

   Bedankt voor jullie review.
   Om Jackie, Tess & Roos persoonlijk te begeleiden via onze VIP service was ontzettend gaaf om te doen.
   Bedankt voor jullie vertrouwen en fijne samenwerking.
   Ik ben heel blij dat jullie weer herenigd zijn in het zonnige Spanje.
   Lieve groet,
   Daphne

 8. Stevie
  | Beantwoorden

  Wat een top bedrijf is dit!! Alles gaat vlot, en alles goed voor ons beestje! Thanks voor alles, eerst volgende x dat we weer gaan vliegen is het met jullie thankss nogmaals..
  Xxxx van Aoki en de familie xx

  • admin
   | Beantwoorden

   Hoi Stevie,
   Dankjewel voor je review. het was heel fijn samenwerken.
   Ontzettend veel plezier in Dubai met Aoki.
   Groetjes Chantal
   Flying Dutch pets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *