Touchdown!

Uw pluizige familielid ophalen van de luchthaven kan spannend zijn en u wilt natuurlijk niet te lang wachten om uw huisdier zo snel mogelijk mee naar huis te nemen. Ieder land heeft zijn eigen douaneformaliteiten en invoerrechten welke u voor vertrek na dient te vragen.

Flying Dutch Pets heeft connecties over de hele wereld met huisdieren agenten. Indien u niet zelf uw huisdier kunt of wilt afhalen van de luchthaven regelen wij dat voor u.

Opties zijn om enkel de import te laten doen met een meet & greet op de luchthaven of we brengen uw huisdier gewoon lekker thuis.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte.

Wij adviseren u natuurlijk ook of er een import permit geregeld moet worden of dat er een quarantaine nodig is in het land van bestemming.

Tips!

Tip‎: Haal uw hond pas uit de kennel zodra jullie in een afgesloten ruimte zijn en zorg voor vers drinkwater en een beetje eten.

Tip: Neem een riem mee en iets om de kabelbinders los te halen (het deurtje van de reiskennel wordt altijd extra afgesloten met kabelbinders voor de veiligheid van uw huisdier).

Tip: Ook handig is een schoon kleedje, poepzakjes en eventueel babydoekjes voor als uw huisdier zijn boodschap niet langer kon ophouden of uit blijdschap u weer te zien een plasje laat lopen.