Touchdown!

Uw pluizige familielid ophalen van de luchthaven kan spannend zijn en u wilt natuurlijk niet te lang wachten om uw huisdier zo snel mogelijk mee naar huis te nemen. Ieder land heeft zijn eigen douaneformaliteiten en invoerrechten welke u voor vertrek na dient te vragen. Flying Dutch Pets heeft connecties over de hele wereld met huisdieren agenten. Indien u niet zelf uw huisdier kunt of wilt afhalen van de luchthaven regelen wij dat voor u.

Opties zijn om enkel de import te laten doen met een meet en greet op de luchthaven of we brengen uw huisdier gewoon even thuis.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte.

Wij adviseren u natuurlijk ook of er een import permit geregeld moet worden of dat er een quarantaine regeling van toepassing is in het land van bestemming.

Tips!

Tip‎: Haal uw hond pas uit de kennel zodra jullie in een afgesloten ruimte zijn en zorg voor vers drinkwater en een beetje eten.

Tip: Neem een riem mee en iets om de kabelbinders los te halen (het deurtje van de reiskennel wordt altijd extra afgesloten met kabelbinders voor de veiligheid van uw huisdier).

Tip: Ook handig is een schoon kleedje, poepzakjes en eventueel babydoekjes voor als uw huisdier zijn boodschap niet langer kon ophouden of uit blijdschap u weer te zien een plasje laat lopen.